Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, hangi kanalda?

29.07.2024 - 00:40 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 00:43

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, nerede ve saat kaçta? Detaylar...

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Türkiye Ligi şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu, Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Galatasaray Beşiktaş derbisine sahne olacak olan maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 20.45'te başlayacak olan Galatasaray Beşiktaş maçının ATV'de yayınlanması bekleniyor.

Tribünler belli oldu

Süper Kupa finalinde 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile oynanacak müsabakada Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Turkcell Süper Kupa finalinde taraftarlarımızın yer alacağı tribünler, bugün Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri’nde Asbaşkanımız Mete Vardar’ın katılımıyla gerçekleştirilen güvenlik ve koordinasyon toplantısının ardından yapılan kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimi sonucunda taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacaklar" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler