"Galatasaray başkansız kalmaz.."

17.09.2015 - 16:33 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 16:33

Galatasaray'da geçtiğimiz seçimde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, "Galatasaray hiç bir başkanına verilmeyen yetkiler Dursun Özbek'e ve yönetimine verildi; Kasım ayındaki genel kurul neyi kapsar bunu bilmiyorum, ancak Galatasaray asla yönetimsiz kalmaz öncelik Galatasaray'dır" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Özdoğan, ''Galatasaray'da ortak akıl diye bir ideolojik düşünce vardır. Ortak akıl birlikte karar verir ve Galatasaray yönetimsiz kalmaz. Galatasaray'da ortak akıl mutlaka bir başkan adayı çıkartır. Galatasaray yönetimsiz kalmaz. Başarı daima başarıdır ve bu başarılar şampiyonluklarla taçlandırılır. Hiç bir zaman konuşarak başarı olmaz. Geçmişi bahane edemezsiniz. Her yıl başarılar daha da artmalıdır, bunlar olur. Ne UEFA kuralları nede başkan bir şey bunun için geçerli değildir. Doğru karar verip doğru işler yapılmalıdır. Dünyadaki yenilikleri bizimde yapmamız gerekir'' ifadesini kullandı. 

 

"GALATASARAY YÖNETİMSİZ KALMAZ" 
Özdoğan, kulübün yönetimsiz kalmayacağını belirterek, ''Galatasaray hiç bir başkanına verilmeyen yetkiler Dursun Özbek'e ve yönetimine verildi. Kasım ayındaki genel kurul neyi kapsar bunu bilmiyorum. Ancak Galatasaray asla yönetimsiz kalmaz, öncelik Galatasaray'dır'' şeklinde konuştu. 

 

"HAMZA HOCAYLA İLGİLİ TERS BİR KARAR ÇOK BÜYÜK HATA OLUR. ERSUN YANAL..."
Ersun Yanal iddiaları ile ilgili de konuşan Özdoğan, ''Ersun Yanal Galatasaray'a teknik direktör olarak getirilmemelidir. Geçen sene Hamza hoca geldiğinda Galatasaray farklı bir konumdaydı. İdari olarak bütünlük sağladığınızda Hamza hocanın doğru işler yaptığını ve şampiyon olduğunu görüyoruz. İdari futbol aslının değişmesi lazım. Başkan açıklamadığı sürece bunlar iddiadır. Galatasaray Hamza hocayı yollarsa çok büyük hata yapar. Diyelim ki Hamza hocayı yolladınız, gelecek antranör kesinlikle Ersun Yanal olmamalıdır. Son on bes yıla baksınlar neden Ersun Yanal olmadığını Türk spor tarihi söylüyor. 15 yıllık süreç içerisinde Ersun Yanal Galatasaray'ı üzecek hadiseler içerisinde bulunmuştur. Ve Galatasarayı üzecek durum içerisinde olan hiç kimse Galatasaray'a teknik direktör olamaz. Galatasaray'ın Ersun Yanal'ın geçmişini incelediği zaman eğerki gündeminde varsa ondan vazgeçecektir'' şeklinde konuştu. 


"BAŞKAN VE KARDEŞİ KULÜBÜ YÖNETİYOR"
Dursun Özbek'e eleştirilerine decam eden Ahmet Özdoğan, "Galatasaray sahasında Atletico Madrid'i yener. Yenmeliydi. Atletico iyi takımsa Galatasaray da dünya markası. Takım aynı, hoca aynı ama sonuçlar ters. Galatasaray 4 maçta 12 puan almalıydı. Yönetim hatayı kendinde aramalı. Başkan ve kardeşi kulübü yönetiyor. Kötü sonuçlarda fatura hocaya çıkarılıyor. Sorun hoca da değil yönetimde" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler