Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş UEFA açıklaması!

23.02.2018 - 16:30 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 16:30

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş UEFA açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Cengiz, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, UEFA’nın büyüyen ve gelişen Galatasaray ile Türk futboluna gereken şansı vereceğine inandığını ifade etti.

Başkan Kerimoğlu ile neden görüştüler?

Cengiz yaptığı açıklamada, ”Öncelikle Florya Tesislerimize fiziki düzenlemelerinde çok katkı sunan Bakırköy Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu’na çok teşekkür ederiz. Bu ilçede tesisleri bulunan bir kulüp olarak biz de ‘Bakırköy için neler yapabiliriz’i Başkan Kerimoğlu ile paylaştık. Bakırköy ve Florya’ya daha fazla güzellik katmak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik ve kendilerinin görüşlerini aldık.”

“UEFA’nın Galatasaray ve Türk futboluna şans vereceğine inanıyorum”

Mustafa Cengiz, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaretinin ardından gündemdeki soruları da yanıtlarak şunları ifade etti:

”9 Mart’ta UEFA ile yapacağımız Finansal Fair Play görüşmesi öncesi kulüp olarak gerekli hazırlığımızı yaptık.  UEFA’nın da büyüyen ve gelişen G.Saray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum. “

“Şampiyonluğu hak eden kazansın, o da Galatasaray olsun”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile açıklamalarına devam eden G.Saray Başkanı Cengiz, G.Saray’ın şampiyonluk şansını değerlendirirken de şu açaıklamayı yaptı: “ Ben fikstürün lehimize olduğuna inanıyorum. Biz şampiyonluk şansı en yüksek takım olarak G.Saray’ı görüyoruz. Tabii hak eden kazansın, hak eden de G.Saray olsun.”

Kerimoğlu: "Türk sporuna gereken desteği vermeye devam edeceğiz"

Ziyaretin ardından bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da duygularını şu şekilde belirtti:” Ben G.Saray Başkanımız Musatafa Cengiz’e nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bakırköy Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerine ve sporcularına her zaman destek vermeye artırarak devam edeceğimizi kendilerine söyledik. ‘Bakırköy’ü spor kenti’ yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler