Galatasaray kapıyı çaldı, Antalyaspor Hamza Akman'ı reddetti

15.09.2023 - 15:14 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 15:20

Transfer sezonunun son gününde Galatasaray, Hamza Akman’ı kiralık olarak Anyalyaspor'a göndermek istedi. Akdeniz ekibinden Cimbom'a olumlu karşılık verilmedi.

Galatasaray kapıyı çaldı, Antalyaspor Hamza Akman'ı reddetti

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer sezonunun son günü büyük heyecana sahne olurken, yoğun mesai devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren ekiplerden Galatasaray, Antalyaspor’un kapısını çaldı. Genç futbolcu Hamza Akman’ı kiralık olarak göndermek isteyen Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Antalyaspor’a önerdi.

Antalyaspor reddetti

Antalyaspor ile temas kuran Galatasaraylı kurmaylar, Hamza Akman’ı kiralık olarak göndermek istediklerini bildirdi. Orta sahada yeterli sayıda futbolcusu bulunan Akdeniz ekibi, Galatasaray’ın bu teklifini geri çevirdi. 

Kiralanması isteniyor

Galatasaray altyapısından yetişen Hamza Akman, bugüne kadar Sarı-Kırmızılı forma dışında mücadele vermedi. Geçtiğimiz sezon başında profesyonel sözleşme imzalanan Hamza Akman’ın kiralık olarak gönderilebilmesi için çalışmalar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yaptı! İşte yeni ücret...
Habere Git

2 maça çıktı

Bu sezon Galatasaray’ın hiçbir maçında süre alamayan 18 yaşındaki orta saha, Sarı-Kırmızılılar'la sadece 2 kez profesyonel maça çıktı. Genç futbolcu 1 kez de gol sevinci yaşadı. U19 Milli Takım formasını da giyen Hamza Akman, 52 maçta 12 gol ve 13 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler