Galatasaray 60 milyon Euro'nun hayalini kuruyor! Transfer...

12.07.2024 - 16:42 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 17:00

Galatasaray yeni transferler için çalışmalarını sürdürürken, kadrosunda bulunan transferin gözde isimleri hakkında da planını yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray 60 milyon Euro'nun hayalini kuruyor! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon hazırlıklarına 25'inci şampiyonluk ve 5'inci yıldız parolasıyla başladı. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar transfer çalışmalarına devam ederken, kadrosundaki yıldızlar hakkındaki kararını da verdi.

Galatasaray'dan dev plan

Sezon sonu itibarıyla birçok futbolcusuna yurt dışından teklifler yağan Galatasaray, iki yıldızı hakkındaki kararını verdi. Sarı-Kırmızılılar, transferin gözdesi olan yıldızlarının bonservis bedelini belirledi ve planını yaptı.

60 milyon Euro hedefleniyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Avrupa takımlarının kadrosuna katmak istediği Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'in satışlarından toplamda 60 milyon Euro bonservis bedeli kazanmayı bekliyor.

Barış Alper Yılmaz kararı verildi

Geride bıraktığımız sezon performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te de başarısını devam ettirdi. Liverpool ve Borussia Dortmund gibi devlerle anılan Barış için Galatasaray'ın en az 35 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

Davinson Sanchez'in bonservisi belirlendi

Tıpkı Barış Alper Yılmaz gibi başarılı bir sezona imza atan Davinson Sanchez de Copa America'da ülkesi Kolombiya ile istikrarlı performansını sürdürdü. Sanchez, turnuvada Kolombiya ile finale yükselmeyi başardı.

Haberde Aslan'ın, Kolombiyalı savunmacısı için kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler