Galatasaray 20 milyon Euro'da ısrarcı

21.10.2024 - 09:14 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 09:26

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, bu sezon performansıyla dikkatleri çeken yıldız oyuncusu için 20 milyon Euro transfer ücreti istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray 20 milyon Euro'da ısrarcı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sezona da güçlü bir başlangıç yaptı. Sarı-Kırmızılılar, geride kalan 9 haftada 8 galibiyet ve 1 beraberlikle 25 puan topladı ve zirvenin sahibi oldu.

Buruk'un vazgeçilmezi oldu

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship takımlarından Leicester City'de kiralık forma giyerek geçiren Yunus Akgün, bu sezon performansıyla teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden biri oldu.

Dikkatleri çekti

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Avrupa ekiplerinin radarına girmeye başlayan milli yıldızın gelecek transfer dönemlerinde taliplerinin artması bekleniyor.

G.Saray'dan 20 milyon Euro kararı

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, geçtiğimiz dönemde 10 milyon Euro'luk teklif aldığı Yunus Akgün'ün bonservis ücretinin arttırdı. Haberde, Yunus'un yükselen performansından dolayı bundan böyle talep edilecek ücretin en az 20 milyon Euro olacağı kaydedildi.

Yunus Akgün'ün performansı

Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda toplamda 706 dakika forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 4 gol ve 1 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Yunus Akgün'ün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler