Galatasaray 2 gencin peşinde

04.03.2021 - 09:39 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 13:35

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in yerli ve genç kadro derinliği talebi doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Aslan'da izleme ekibi Afjet Afyonspor'dan genç stoper Seyfettin Anıl Yaşar ve Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz'ı takibe aldı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray 2 gencin peşinde

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yeni sezon kadrosunu kurma çalışmalarına devam eden Galatasaray'da, operasyon hız kesmeden devam ediyor.

Cimbom'da izleme ekibi, teknik direktör Fatih Terim'in direktifi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Alt ligler mercek altında

Yaz transfer döneminde 3. Lig'den kadrosuna Kerem Aktürkoğlu'nu katan ve genç futbolcudan yadsınamıyacak verim elde eden Aslan'da alt ligler mercek altına alındı.

Stoper Afyon'dan bulundu

Sarı kırmızılılar, Afjet Afyonspor'dan genç stoper Seyfettin Anıl Yaşar ve Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz'ı takibe aldı.

Bursaspor alt yapısından çıkan Seyfettin Anıl gösterdiği performansla Milli Takım yetkililerinin dikkatini çekti ve U19 Milli Takımı'na çağrıldı.1.92'lik 18 yaşındaki sol ayaklı genç stoper bu sezon Afyon formasıyla 18 maçta görev aldı.

Ümit Milli Takım'da oynayan sol kanat Barış Alper Yılmaz ise Ankara Keçiörengücü'nde bu sezon 26 maçta forma giydi ve 5 gol, 2 asist yaptı.

'Avrupa en büyük hayaldir'

Ümit Milli Takıma'da çağrılan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu hedefinin Avrupa olduğunu söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:  

"Herkes gibi benim de hedefim en iyi takımlar. Bir futbolcu için Avrupa neden olmasın ki? Bu performansa bağlı. Bir futbolcu için Avrupa en büyük hayaldir"

Senin için hazırladığımız haberler