Galatasaray, 16 yaşındaki yıldız adayının peşinde! Real Madrid ve Benfica da istiyor

14.08.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 11:30

Galatasaray'ın stili dünyaca ünlü yıldız futbolcu Federico Valverde'ye benzetilen 16 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun peşinde olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray, 16 yaşındaki yıldız adayının peşinde! Real Madrid ve Benfica da istiyor

AJANSSPOR - HABER

Batshuayi, Jelert ve Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılıların Uruguay'dan 16 yaşındaki genç yeteneği de takibe aldığı ortaya çıktı.

German Barbas iddiası

Football Espana'nın haberine göre Galatasaray, Urugay ekibi Penarol'un U19 takımında forma giyen German Barbas ile ilgileniyor.

Urugay Premier Ligi'nde forma giyen en genç ikinci oyuncu oldu

16 yaşındaki Barbas, bu yılın başlarında Penarol formasıyla Progreso'ya karşı ilk 1. Lig maçına çıktı. Yetenekli orta saha oyuncusu böylece Uruguay Premier Ligi'nde forma giyen en genç ikinci futbolcu oldu.

Yeni Velverde olarak görülüyor

Teknik olarak sağlam, sert şutlara sahip olan German Barbas, Real Madrid'in daha önce Penarol'den transfer ettiği Federico Valverde'ye benzetiliyor.

16 yaşındaki futbolcu futbola başladığın günden bu yana vatandaşı Valverde'ye benzer şekilde sahada uçtuğu için kendisine 'Pajarito' (Küçük kuş) lakabı takıldı.

12 milyon Euroluk serbest kalma bedeli var

Öte yandan Real Madrid ve Benfica'nın da radarında olan Uruguaylı genç yeteneğin kulübü Penarol ile olan sözleşmesinde 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Barbas, bu yaz Uruguay U20 Takımı'nın şampiyon olduğu L'Alcudia turnuvasında Arjantin karşılaşmasında attığı gol ve kendisinden 3 yaş büyük futbolcularla oynamasına rağmen sergilediği başarılı performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler