Gabriel Paulista'dan sakatlık açıklaması: "Bileğim burkuldu"

12.08.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 00:12

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlı takımda sakatlanan Gabriel Paulista açıklama yaptı.

Gabriel Paulista'dan sakatlık açıklaması: "Bileğim burkuldu"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlı takımda sakatlanan ve ikinci yarı oyuna devam edemeyen Gabriel Paulista açıklamalarda bulundu.

"Maçta bileğim burkuldu ama o an bırakmak istemedim"

Maçta ayağının burkulduğunu söyleyen Paulista, "Maçta bileğim burkuldu ama o an bırakmak istemedim. Tüm devreyi oynadım. Beşiktaş'a yardımcı olmak istedim.

"Devam edemeyecek durumda olmadığımı gördük"

Galibiyete yardımcı olmak istedim. Devre arasında devam edemeyecek durumda olmadığımı gördük. Sonra değişiklik yaptık" dedi.

"Önemli bir galibiyet aldık"

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Önemli bir galibiyet aldık. Zor bir maç oldu. Sert bir zeminde oynadık ama önemli olan kazanmaktı. İlk maçta kazandığımız için mutluyuz.

"Bu gol sevincim de içimden geldi"

İlk günden beri çok iyi karşılandım. Taraftar ve takım arkadaşlarımdan gördüğüm ilgi bizi çok memnun ettim. Bu gol sevincim de içimden geldi. Bu tarz gol sevinçlerine devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler