Gabriel Paulista özür diledi!

24.08.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 15:11

Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden Gabriel Paulista, takım arkadaşlarından ve siyah-beyazlı taraftarlardan özür diledi. İşte detaylar...

Gabriel Paulista özür diledi!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, sezon sonundan İspanyol devi Atletico Madrid'den ayrılan Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'yı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Performansı beğeni topladı

Beşiktaş formasıyla henüz 4 resmi maçta sahaya çıkan Paulista, performansıyla beğenileri topladı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, savunmadaki meziyetlerinin yanı sıra 1 gol ve 1 asiste de imza atmayı başardı.

Kendi ağlarını havalandırdı

Son olarak Beşiktaş'ın Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında sahne alan Gabriel Paulista, kendi ağlarına bir gol atarak talihsiz bir an yaşadı.

"Kendimi affettireceğim"

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gabriel Paulista bu talihsizlik için takım arkadaşlarından ve Beşiktaş taraftarından özür diledi. Paulista, "Futbolun içinde böyle olaylar yaşanıyor. Şanssızdım. Çok üzüldüm. İstanbul’daki rövanşta rakibimizi yenerek turu geçerek taraftarlarımıza kendimi affettireceğim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler