Gabriel Paulista: "Bu akşam kutlama zamanı"

29.08.2024 - 23:18 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 23:22

Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off turunda Lugano'yu sahasında 5-1 mağlup etti ve lig aşamasına yükselmeyi başardı. Gabriel Paulista maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gabriel Paulista: "Bu akşam kutlama zamanı"

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 3-3 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında Lugano'yu ağırladı. Siyah-Beyazlılar, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı.

Bu akşam kutlama zamanı, mutluyuz"

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Gabriel Paulista, "İlk maçta defansif olarak iyi değildik, 3 gol yedik. Deplasmanda berabere kalmak da kötü değildi. Bugün maçın önemini biliyorduk. Ofansifi söylemeye gerek yok, defansif olarak da çok iyi mücadele ettik. Bu akşam kutlama zamanı, mutluyuz" şeklinde konuştu.

"Ailem ve ben hala şaşırıyoruz"

Gabriel Paulista, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Bu kadar çabuk adapte olmayı beklemiyordum. Ailem ve ben hala şaşırıyoruz. Her şey çok iyi gidiyor, umarım böyle devam eder. Defanstaki liderlik hoşuma gidiyor. Böyle devam edeceğiz. Hem ligde, hem Avrupa'da iyi işler yapmak istiyoruz. Milli maç arasına kadar olan ilk etabı iyi şekilde bitirip, yola devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler