Futbolculardan 'Evde Kal' çağrısına destek

20.03.2020 - 19:24 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 19:35

Futbolculardan 'Evde Kal' çağrısına destek

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını sebebiyle yetkililer gerekmedikçe evden çıkılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Spor dünyasının birçok önemli ismi de bu uyarıya dikkat ederek sosyal medya hesaplarından bu yönde paylaşım yaptılar.

İşte o paylaşımlar:

Radamel Falcao

Georghe Hagi

Çağlar Söyüncü

OZAN TUFAN

Cedi Osman: Yapabileceğimiz en iyi şey evde kalıp sosyal teması azaltmak. Bu süreci bugüne kadar okuyamadığınız kitapları okumak, filmleri ve belgeselleri izlemek için değerlendirelim. Zor ama ne kadar uzun süre evde kalırsak, bu sorunun üstesinden o kadar çabuk geliriz. #EvdeKal

Dünyayı saran koronavirüs sebebiyle ligler süresiz ertelendiği için futbolcular evlerinden çıkmıyor. Virüsün bulaşmasını istemeyen futbolcular 'Evde kal' çağrısına uyarken kendi aralarında bir oyun geliştirdi. Fraport TAV Antalyaspor futbolcuları tuvalet kağıdı sektirme oyununda birbirlerine meydan okudu. Ülkesinde evinde bulunan Charles tuvalet kağıdını ayağında sektirdiği videoyu paylaşarak, Chico'ya meydan okudu. Chico da tuvalet kağıdını sektirdiği videoyu paylaştı.

 "BAKLAVALARLA EVDE KALIYORUM"

Kırmızı beyazlıların yıldız futbolcusu Podolski ise kendisine gönderilen Gaziantep baklavasıyla fotoğraf çektirip, takipçilerine evde kalmaları paylaşımı yaptı. Podolski fotoğrafın altına "Gaziantep'ten gelen havuç dilim baklavalarla evde kalıyorum" yazısı paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler