Futbol geri dönüşleri sever! Fethiye-Nazilli hattında ilginç bir öykü

17.11.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 13:21

2 sezon önce lider durumdayken Fethiyespor'dan ayrılan ve gittiği Nazilli Belediyespor'da şampiyonluk kazanmayı başaran Mesut Toros adeta dejavu yaşıyor.

Futbol geri dönüşleri sever! Fethiye-Nazilli hattında ilginç bir öykü

Nazım Türknas/ Ajansspor

Yazacak bir hikayeniz var ise futbol tesadüfleri ve geri dönüşleri sever! Kariyeri ağırlıklı olarak Ege takımlarını çalıştırmakla geçen teknik direktör Mesut Toros için bu durum sanki onu açıklıyormış gibi!

Fethiyespor ile liderdi

2020-2021 yani 2 sezon önce sezona 3. Lig 2. grupta şampiyonluk parolasıyla giren ekiplerden biri Fethiyespor’dur. Mesut Hoca, bir önceki sezon takıma sonradan dahil olduğu için, hem Fethiyespor’un hem rakiplerinin durumunu  gayet iyi gözlemlemiştir.

Yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı

Kıran kırana devam eden lig yarışının sonlarına doğru evinde alınan bir beraberlik ile Fethiyespor ve Mesut Hoca’nın yolları süpriz bir şekilde karşılıklı olarak ayrılır. Aslında taraftarlarda şaşkındır, çünkü Fethiyespor ligde liderdir, ayrıca en çok gol atan ve en az gol yiyen ekip konumundadır. 

İlgini Çekebilir
2 Lig'de başkanlardan tek ses: Bir yetmez iki olsun!
Habere Git

Nazilli Belediye ile şampiyonluk yaşadı

Beklenmedik bir gelişme daha olur; grupta 3. sırada yer alan ve aynı zamanda şampiyonluk adaylarından biri olan Nazilli Belediyespor, Mesut Hocayı takımın başına getirir. İlk maçında evinde mağlup olan siyah-beyazlı ekip, bitime 8 hafta kala liderden 9 puan ve Fethiyespor’dan 3 puan geridedir. Ancak ligi ve oyuncuları tanımasının avantajı ile son maçları ardı arkasına kazanıp, lider Kütahya Bld’nin de kaybetmesiyle mucizevi bir şampiyonluk gelir. Lider bıraktığı Fethiyespor ise o sezon 2. lige çıkamaz ve playofflarda elenir.

Yine Fethiyespor'dan ayrıldı, Nazilli Belediyespor'a gitti

Bu sezon başında yine Fethiyespor’un başına geçer tecübeli Mesut Hoca.  2. Ligde zorlu takımların yer aldığı grupta, istenilen sonuçlar alınmadığı için 14. hafta sonu itibariyle yine karşılıklı olarak yollar ayrılır. Kaderin cilvesi mi yada tesadüf  mü tam bilinmez ama adres yine Nazilli Belediyespor olur. Ancak her iki takımında orta sıralarda olması ve farklı gruplarda yer alması, hikayenin bir parça değişik kısmını oluşturuyor. 

Play-off sıralamasına 6 puan uzakta

Naz-Naz olarak bilinen Nazilli Belediyespor taraftarları, takımın playoff sıralamasında yalnızca 2 galibiyet uzakta olması ve Mesut Hoca’nın daha önce bir mucizeyi başarması sebebiyle oldukça ümitli.

Senin için hazırladığımız haberler