Fuat Çapa: ''Ndongala %45 ile oynuyor"

09.03.2020 - 18:41 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 18:42

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da teknik direktör Fuat Çapa, 5-1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fuat Çapa, "Savunma sadece savunmada görev alan oyunculardan oluşmuyor. Takım savunmasını doğru yapmanız gerekiyor. Geldiğimizde takım savumasındaki görüntü hoş değildi, bunun üzerinde durduk. Galatasaray maçı bizim için çok erkendi, maç öncesinde sadece 2 antrenman yapabilmiştik, Antalyaspor maçında mücadelemiz iyiydi. Bu süreçte ikili iletişim çok önemliydi. Oyuncularla kendi dilleriyle iletişim kurmamız bize çok mesafe ilerletti. Çözmemiz gereken ikinci aşama ise geçişlerimiz ve 3. alandaki oyunumuzdu, bunun üzerinde çok durduk. 5 tane gol attık, bu 3 golün hafta içi yaptığımız organizasyonlarda olması bizi mutlu etti. Her şey daha yeni başladı. Bu seriyi devam ettirmemiz lazım." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Ndongala %45 ile oynuyor'

"Biz göreve geldiğimizde kadro oluşmuştu. Devre arası yapılan transferler çok kolay değildi fakat yapılan transferler doğru transferlerdi. Şu anda belirli bir seviyeyi yakaladık, bunu devam ettirmek zorundayız. Haddadi belli bir aşamaya geldi. Ndongala'yı ben Belçika'dan tanıyorum. Ndongala şu anda seviyesinin %45'ini oynuyor. Aytaç Kara, A Milli Takıma giderse hem kendi adına hem de kulübümüz adına çok mutlu oluruz."

Senin için hazırladığımız haberler