Okan Buruk'un Ağabeyi Fuat Buruk Radyospor'a Konuştu

01.06.2023 - 08:24 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 11:34

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de Galatasaray'ı şampiyonluğu taşıyan teknik direktör Okan Buruk'un ağabeyi Fuat Buruk açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Okan Buruk'un Ağabeyi Fuat Buruk Radyospor'a Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un ağabeyi Fuat Buruk, kardeşi Buruk ve sarı-kırmızıların başarısı hakkında konuştu. 

"Süper Lig'de mutlu sona ulaşmak Okan'a nasip oldu"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fuat Buruk, "Bu sezon farklı bir lig oldu. Dünya Kupası oldu, ne yazık ki deprem felaketi oldu ve ligin akışı değişti ve lig akışlı bir şekilde ilerlemedi. Süper Lig'de mutlu sona ulaşmak Okan'a nasip oldu. 

"Okan bunun tesadüf olmadığını kanıtladı"

Ligin başından sonuna kadar iyi gittiler, iyi bir kadro kurdular ve mutlu sona ulaştılar. Okan; Akhisar'da kupa kazandı, Başakşehir'de şampiyon oldu ve bunun tesadüf olmadığını kanıtladı. Ne yazık ki bizim ülkemizde yabancı hayranlığı var. Bu noktada Okan'ın başarısı çok önemliydi. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan Erdal Sarılar'a cevap: İşine baksın
Habere Git

"Burada asıl başarı kulüp başarısıdır"

Okan Hoca başarılı oldu; burada asıl başarı kulüp başarısıdır. Okan'a güvendikler ve her zaman yanında oldular. Ankaragücü maçından sonra ailecek çok sevindik, kalbimiz hep Okan için attı. Ben maçı ayrı takip ettim. 

"Avrupa'da da şampiyon olmalıyız"

Annem, abim ve kız kardeşim birlikte heyecanla takip ettiler. Bu başarı devam etmeli, bütün istediğimiz duamız bu. Ligde şampiyonluk geldi; Avrupa'da olmalıyız. Okan Hoca'nın Avrupa Kupaları'nda da başarılı olmasını istiyoruz. Kalbimiz onunla atıyor" dedi. 

Fuat Buruk da şampiyonluk yaşadı

Hamza Hamzaoğlu'nun ekibinde yer alan 58 yaşındaki teknik adam Fuat Buruk; 2014-2015 sezonunda Hamzaoğlu'yla birlikte sarı-kırmızılı takımda Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Ümit Özat, Icardi sözünü tuttu: Saçını boyattı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler