Frey için bunalımlı günler!

23.06.2020 - 11:21 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 11:23

Almanya 2. Ligi'nde kalabilme mücadelesi veren Nürnberg, tarihi adına karanlık bir dönem yaşıyor. Fenerbahçe'den Nürnberg ekibine kiralanan Michael Frey'in gol orucu devam ediyor.

DETAY HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de beklentilerin altında kaldıktan sonra Nürnberg'e kiralanan Michael Frey, ligin son haftasına stresli bir şekilde giriyor. Futbolcunun gol orucu devam ettiği gibi takımı Nürnberg ise 2. Lig'de bile kalamama riski ile karşı karşıya.

Nürnberg ve Frey karanlık günler yaşıyor

Almanya'da köklü kulüplerden biri olan Nürnberg, kendi tarihi adına karanlık günler geçiriyor. Nürnberg, 2. Lig'de son hafta girilirken 36 puanla 15. sırada bulunuyor.

Nürnberg, son maçta dağıldı

7 maç kazanamadığı dönemi 6-0'lık Wehen galibiyetiyle geride bırakan Nürnberg, son maçta Stuttgart'a 6-0 boyun eğdi.

Frey kaç haftadır gol atamıyor?

13 maçtır gol atma başarısı gösteremeyen Michael Frey, takımının Wehen'i 6-0 yendiği karşılaşmada 1 asist yaparak moral bulmuştu. Futbolcu, lig ve kupa birlikte baz alındığında toplam 29 maçta 5 gol 3 asist kaydetti.

Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Nürnberg'de kalma ihtimalinin sıfırlandığı gündeme gelen İsviçreli futbolcu, Fenerbahçe tarafından da kadroda düşünülmüyor. Frey'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihine kadar sürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler