Eski Real Madridli futbolcu Freddy Rincon hayatını kaybetti

14.04.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 10:28

Bir dönem Real Madrid formasını da giyen Kolombiyalı eski futbolcu Freddy Rincon geçirdiği kaza sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eski Real Madridli futbolcu Freddy Rincon hayatını kaybetti

Kariyerinde Real Madrid, Napoli, Corithians ve Palmerias'ta forma Kolombiyalı eski futbolcu Freddy Rincon hayatını kaybetti.

55 yaşındaki eski futbolcu 11 Nisan'da arkadaşlarıyla birlikte araçta seyir halindeyken minibüs çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Kazanın ardından Cali kentindeki Imbanaco kliniğe kaldırılan Rincon, 3 günlük yaşan savaşını kaybetti. 

Kazada ciddi bir beyin travması geçiren Freddy Rincon'un 13 Nisan'da vefate ettiği duyurulurken, Imbanaco kliniğinin resmi twitter hesabında yapılan paylaşımda, "Sağlık ekibimizin gösterdiği tüm çabalara rağmen, Freddy Rincon'un bugün vefat ettiğini kamuoyuna bildiriyoruz. Ailesine, dostlarına, akrabalarına ve takipçilerine en derin taziyelerimizi sunarken, bu hassas olaydan dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Tüm ülkeyi sportif başarıları ile hayatta bize kattığı her şey için Freddy Rincon'u sevinçle hatırlamaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Rincon, Kolombiya adına 90'lı yıllarda 3 ayrı Dünya Kupası'nda forma giymiş ve 84 kez milli formayı ıslatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler