Fransızlardan Yusuf Yazıcı iddiası! Transfer olacağı takım...

19.09.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 10:08

Lille'den ayrılmasının ardından boşa çıkan Yusuf Yazıcı henüz yeni sezonda forma giyeceği takımı bulamadı. Fransız basını milli futbolcunun geleceğiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Fransızlardan Yusuf Yazıcı iddiası! Transfer olacağı takım...

AJANSSPOR - HABER

Yusuf Yazıcı, Fransız ekibi Lille ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu.

Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte yurt dışından da birçok takımdan teklif alan yıldız futbolcunun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor.

Beklediği teklifleri alamadı

Fransız basınında yer alan haberde; Yaz aylarında birçok kulübü reddeden Yusuf Yazıcı'nın beklediği teklifi alamadığı aktarıldı. 27 yaşındaki futbolcunun niyetinin Avrupa'da kalmak olduğu ve Türkiye'den gelen teklifleri de bu yüzden kabul etmediği belirtildi.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Cihan Yazıcı da oyuncusunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söylemişti.

Yeni adresi netleşiyor

Serbest statüde bulunduğu için Avrupa'da transfer döneminin kapanmasına karşın hala anlaştığı bir kulübe gidebilecek olan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi netleşiyor. Milli yıldıza İtalya, İspanya ve Fransa'dan teklif olduğu ve yeni takımına yakın zamanda katılması bekleniyor.

Premier Lig'den 4 talibi var

İngiliz basınından HITC Football'un haberine göre; Yusuf, Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth'tan gelen teklifleri değerlendirdiyor. Özellikle Aston Villa'nın 27 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler