Fransız milli yıldız Sultanlar Ligi'ne transfer oldu!

21.12.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 23:08

Fransa A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Nina Stojiljkovic, Vodafone Sultanlar Ligi'nden Adanalı ekibe transfer oldu. İşte detaylar...

Fransız milli yıldız Sultanlar Ligi'ne transfer oldu!

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi'nin Fransız voleybolcu Nina Stojiljkovic ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Rüya Takımı'nda yer almamıştı: Hande Baladın ilk kez konuştu
Habere Git

Çukurova, Fransız pasör transferini bitirdi

Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Çukurova Belediyespor yeni bir transferi bitirdi. Sultanlar Ligi'nde ilk devre maçlarının tamamlanmasının ardından Adanalı ekip, Fransa A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın pasörü Nina Stojiljkovic ile anlaşma sağladı. Stojljkovic sezonun kalan bölümünde Çukurova Belediyespor için forma terletecek. 

İlgini Çekebilir
Sakatlıklar, deprem ve dahası: McNamara kariyerini sonlandırdı
Habere Git

Yeni transfer Nina Stojiljkovic kimdir?

Nina Stojiljkovic daha önce ülkesi Fransa'da France Avenir, Paris Saint-Cloud, Quimper Volley 29 için forma giydi. Fransız pasör Slovenya'da ise Nova KBM Branik'te yer alarak ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. 178 cm boyundaki oyuncu daha sonrasında Sırbistanlı ekip Partizan, Slovenya'da ise Caltic Volley'de oynadı. Nina Stojiljkovic son olarak ise 2023-24 sezonun ilk yarısında Romanyalı ekip Dinamo Bucureşti için sahaya çıktı.

İlgini Çekebilir
İtalyan ekibi Scandicci, Eczacıbaşı paylaşımı için açıklama yaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler