Fransız ekipleri eski Galatasaraylı için transferde sıraya girdi

18.06.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 14:43

Birçok Fransa Ligue 1 ekibi transfer için geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Süper Lig ekibi Galatasaray'da tamamlayan Tanguy Ndombele ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Fransız ekipleri eski Galatasaraylı için transferde sıraya girdi

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig'de Tottenham, Fransız futbolcu Tanguy Ndombele ile yollarını ayırdı. 27 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen birçok Ligue 1 ekibi olduğu iddia edildi.

Tottenham sözleşmesini feshetti

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile yollarını ayırdı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada Ndombele'nin 2025'te sona erecek sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca "Tanguy Ndombele, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte 30 Haziran'da takımdan ayrılacak. Gelecekteki kariyeri için Tanguy'a en iyisini diliyoruz." denildi.

Ndombele, Fransa'ya mı dönecek?

Gazeteci Abdellah Boulma'nın aktardığı bilgilere göre ise Tanguy Ndombele, 30 Haziran'da Fransa'ya dönebilir. Birçok Ligue 1 ekibi Fransız futbolcu ile ilgileniyor. 

İlgini Çekebilir
3 resmi transfer teklifi! Kerem Aktürkoğlu'nun kararı...
Habere Git

Sezonu Galatasaray'da noktaladı

Tanguy Ndombele, 2023/24 sezonunu kiralık olarak Galatasaray'da geçirdi. 27 yaşındaki oyuncu 26 maçta süre alırken 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler