FC Metz, Jackson Muleka İçin Beşiktaş’a 3,5 Milyon Euro Teklif Etti

09.08.2023 - 20:53 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 21:11

Fransız ekip FC Metz, Beşiktaş’ın Kongolu forveti Jackson Muleka’yı renklerine bağlamak istiyor. Ekip 23 yaşındaki forvet için 3,5 milyon euro teklif etti.

FC Metz, Jackson Muleka İçin Beşiktaş’a 3,5 Milyon Euro Teklif Etti

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ın Kongolu forveti için Fransa’dan talip var. Ligue 1 ekiplerinden FC Metz, Jackson Muleka’yı transfer etmek için harekete geçti ve Kartal’a 3,5 milyon euroluk bir teklifte bulundu.  

Fransa’dan Muleka’ya transfer kancası

Beşiktaşlı genç forvet Jackson Muleka, Fransız liginin merceğinde. Ligue 1 ekiplerinden FC Metz, 23 yaşındaki Kongolu forveti transfer listesine aldı. Transfer için istekli olan ekip Beşiktaş ile de temasa geçti. 

Beşiktaşlı forvete 3,5 milyon euroluk teklif

Fransız gazetesi L’eqipe tarafından aktarılan bilgilere göre FC Metz, Jackson Muleka için Beşiktaş’a teklif yaptı. Fransız ekibin Kongolu futbolcu için gözden çıkardığı fiyat ise 3,5 milyon euro. 

Fransızların başarı şansı çok düşük

Haberin detayında FC Metz için Jackson Muleka transferinin başarı şansının oldukça düşük olduğu belirtildi. Beşiktaş’ın 3,5 milyon euroluk transfer teklifine sıcak yaklaşmadığı aktarıldı. 

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta Jackson Muleka

Kongolu forvet Jackson Muleka geçtiğimiz yıl Belçikalı ekip Standard de Liege’den Beşiktaş’a transfer oldu. Siyah-beyazlı ekip 23 yaşındaki futbolcu için 3,35 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Geçtiğimiz sezon 32 resmi maçta forma terleten Muleka 6 kez fileleri havalandırmayı başardı ve 1 golün de asistini yaptı. Muleka ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Beşiktaş ile görüşmeler sürüyor

Jackson Muleka’yı renklerine katmak isteyen FC Metz, Beşiktaş’a teklifini sundu. Teklife sıcak bakmadığı aktarılan Siyah-beyazlı ekibin hâlâ masada olduğu ve Fransız ekip ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Kasımpaşa’da Muleka rüzgârı

Jackson Muleka geçtiğimiz yıl Beşiktaş’a gelmeden önce Kasımpaşa’da da forma terletti. Kongolu futbolcu Belçikalı ekibi Standard de Liege’den kiralık olarak Kasımpaşa’ya geldi. Kasımpaşa’da geçirdiği 6 aylık kiralık döneminde 14 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu performansı ile dikkat çekmeyi başardı. Muleka çıktığı bu 14 maçta 12 kez fileleri havalandırmayı başardı ve 5 golün de asistini yapan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler