Marsilya, Abdülkadir Ömür'ü Transfer Listesine Aldı

20.03.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 13:56

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Marsilya, Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Abdülkadir Ömür'ü transfer listesine aldı.

Marsilya, Abdülkadir Ömür'ü Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trabzonspor'da son haftalarda gösterdiği başarılı performansla adındann sıkça söz ettiren Abdülkadir Ömür'e Lille ve Nice'ten sonra bir Fransız takım daha talip oldu.

Marsilya, Abdülkadir Ömür'le ilgileniyor

But Football Club sitesinde yer alan haberlere göre; Fransız Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olimpik Marsilya, bordo-mavili takımda forma giyen Abdülkadir Ömür ile ilgileniyor.

12 milyon Euro

Haberde, Marsilya'nın milli futbolcu için 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. 

Bilindiği üzere, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada, yıldız oyuncuya Manchester City'den 23 milyon Euro'luk teklif geldiğini ancak bu teklifi reddettiğini duyurmuştu.

Bu sezonki performansı

Trabzonspor'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 29 maçta 7 gol ve 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da sakatlık şoku! En az 1 ay yok
Habere Git

Cengiz Ünder & Bartuğ Elmaz

Öte yandan milli futbolcu Cengiz Ünder de Fransız ekibinde forma giyiyor. Ayrıca, Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen Bartuğ Elmaz da Marsilya ekibi ile anlaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler