Fransız basını duyurdu! Fenerbahçe istedi, Galatasaray devreye girdi

08.08.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 16:52

Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray, gözünü transfere dikti. Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin listesindeki yıldız isim için harekete geçti. İşte detaylar...

Fransız basını duyurdu! Fenerbahçe istedi, Galatasaray devreye girdi

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'in yeni sezonunu Hatayspor karşısında açacak Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaz transfer döneminde şu ana kadar 3 takviye birden yapan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, transferlerin devam edeceğini belirtmişti. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin listesindeki yıldız isim için harekete geçti.

Devlerin yarışı transfere sıçradı!

Fransız basınında La Provence'nin haberine göre Galatasaray'lı yöneticiler, Fenerbahçe'nin de istediği tecrübeli futbolcu için girişimlere başladı. Sarı kırmızılı yönetimin, son olarak Fransa Ligue 1 ekibi PSG'de forma giyen 27 yaşındaki orta saha Carlos Soler için düğmeye bastığı iddia edildi.

Fenerbahçe istedi, Cimbom devreye girdi

Haberde ilk olarak Türkiye'den Fenerbahçe'nin İspanyol oyuncunun transferi için PSG ile bir görüşme gerçekleştirildiği aktarıldı. Daha sonra Galatasaray'ın da devreye girdiği ve ezeli rakibi Fenerbahçe'nin listesindeki yıldız ismi bitirmek için girişimlerini hızlandırdığı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye hem 6 hem 8 oynayabilen Sambacı! İlk görüşme yapıldı
Habere Git

Carlos Soler'in performansı

Soler, geçen sezon PSG formasını 28 kez giydi. Birçok mevkide oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Asıl pozisyonu merkez orta saha olan Soler, sağ bek ve sol bekte de forma şansı buldu.

Soler'in piyasa değeri

2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol yıldızın, güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.

Önemli adımlar bekleniyor

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kısa süre içinde Soler konusunda önemli adımlar atması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler