Frank De Boer: "Bu sistem bana çok soğuk geliyor"

14.06.2021 - 10:19 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 10:21

Hollanda Teknik Direktörü Frank De Boer, Ukrayna maçı ve sistem tartışmaları hakkında konuştu. EURO 2020 için neler söyledi? İşte detaylar...

Frank De Boer: "Bu sistem bana çok soğuk geliyor"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

EURO 2020 C Grubu'nda Hollanda, Ukrayna ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Hollanda Teknik Direktörü Frank De Boer maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Detaylar haberde...

"Hatalarımızdan ders alacağız"

Frank De Boer maç sonunda yaptığı açıklamada, "Yenilen iki gol dışında gerçekten de iyi bir Hollanda gördüm. Rakip üstünde baskı kurduk. Ama geriye yaslanmamamız gerekiyor. Hatalarımızdan ders alacağız" ifadelerini kullandı.

"5-3-2 bence çok defansif"

5-3-2 sisteminin kendisine soğuk geldiğini ifade eden Hollanda Teknik Direktörü, "Elbette 3 puan aldık. Ama bu 3 puanı bize bedava vermediler. Avrupa Şampiyonası oynuyoruz ve bu tip maçlar olacaktır. Sistem konusunda ise 5-3-2 bence çok defansif" diye konuştu. 

EURO 2020'deki fikstürleri

Hollanda, gruptaki bir sonraki maçını 17 Haziran'da Avusturya ile oynayacak. Grupta Hollanda ve Avusturya'nın 3'er puanı bulunurken, Ukrayna ve Kuzey Makedonya ise henüz puan alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler