Nice'in Yeni Teknik Direktörü Francesco Farioli oldu! Resmi Açıklama Geldi

01.07.2023 - 00:33 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 00:40

Süper Lig ekipleri Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'te görev alan İtalyan teknik adam Francesco Farioli, Fransız temsilcisi Nice'in yeni antrenörü oldu. Detaylar...

Nice'in Yeni Teknik Direktörü Francesco Farioli oldu! Resmi Açıklama Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevi aldıktan sonra gösterdiği performanslarla adından söz ettiren Francesco Farioli, Türkiye'den ayrıldıktan sonra yeni takımı merak konusu olmaya başlanmıştı. Genç teknik adamın yeni adresi Fransa Ligi oldu. Detaylar...

Francesco Farioli, Nice ile sözleşme imzaladı

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice, teknik direktörlük görevine Francesco Farioli’yi getirdi. Fransız ekibinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki İtalyan teknik adamın pazartesi günü görevine başlayacağı kaydedildi.  34 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

''Son derece gelecek vadeden bir teknik direktör''

Farioli'nin göreve gelmesiyle ilgili konuşan Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere; "Farioli bizim hedeflerimize uygun bir teknik adam. Mesleki ve insani nitelikleri oldukça yüksek. Geçmiş deneyimlerinde iz bırakmış, son derece gelecek vadeden bir teknik direktör." dedi.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'te 3 aday
Habere Git

Farioli: ''Benim için büyük gurur''

Nice'in teknik direktörü olan Farioli ise duygularını şu sözlerle aktardı: 

Bu göreve gelmek benim için büyük gurur. Kulübün gelişimini yıllardır takip ediyorum. Büyük işler başarmak için tüm koşullar hazır. En üst seviyeye çıkmak için alçakgönüllü şekilde çalışacağız.

Alanyaspor, teknik direktör Francesco Farioli ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıklamıştı.

Aralık 2021'de Bülent Korkmaz'ın yerine göreve başlayan Farioli, Alanyaspor'da 47 maça çıktı ve 21 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyet alarak 1.55 puan ortalaması yakaladı.

Nice'in sportif direktörü Florent Ghisolfi ise şunları söyledi, "Modern bir tarzı ve tanığımız bir çalışma metodolojisi var. Aradığımız yoğunlukla takımlarını şekillendiriyor."

Senin için hazırladığımız haberler