Francesco Farioli, Ajax'ta sarsıldı

18.08.2024 - 19:45 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 19:56

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u da çalıştıran Francesco Farioli, Hollanda devi Ajax'ın başında çıktığı ikinci lig maçında sarsıldı. Detaylar...

Francesco Farioli, Ajax'ta sarsıldı

AJANSSPOR - HABER

İtalyan teknik direktör Francesco Farioli, bu yaz Avrupa devi Ajax'ın başına geçti. Farioli, Hollanda deviyle ligdeki ikinci maçında Breda'ya konuk oldu.

Ajax, Breda'ya konuk oldu

Hollanda Ligi'nin yeni sezonunun ikinci hafta maçında Ajax, deplasmanda Breda'ya konuk oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, kazananı ikinci yarıdaki goller belirledi.

Ajax eşitliği yakaladı

Ev sahibi Breda'da Matthew Garbett, 58'inci dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap gecikmedi ve Ajax, 63'üncü dakikada Jorrel Hato ile eşitliği yakaladı.

Kazanan uzatmalarda belli oldu

Karşılaşmada uzatma dakikalarına girilirken, Breda'da Jan Van den Bergh sahneye çıktı ve 90+1'inci dakikada takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. Mücadele bu golle birlikte 2-1 sona erdi ve Breda 3 puanın sahibi oldu.

Farioli yönetiminde Ajax

Ligdeki ilk maçında evinde Heerenveen'i 1-0 mağlup eden Francesco Farioli yönetimindeki Ajax, bu kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Gelecek haftanın fikstürü

Ajax, Hollanda Ligi'nin gelecek haftasında sahasında Fortuna Sittard'ı ağırlayacak. Breda ise sahasında Utrecht'i konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler