Forvet oyuncusu sahaya atılan havai fişek yüzünden 3 parmağını kaybetti

22.10.2024 - 12:02 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 12:29

Belçika Amatör Futbol Kulübü KSCT Menen’in 26 yaşındaki forvet oyuncusu Fabio Schifano, kendi taraftarının sahaya attığı havai fişeği sahay kenarına atmak isterken 3 parmağını kaybetti. İşte detaylar...

Forvet oyuncusu sahaya atılan havai fişek yüzünden 3 parmağını kaybetti

AJANSSPOR - HABER

Belçika 4. Ligi'nde KSCT Menen'nin deplasmanda SK Zillebeke'yi 4-0 yendiği maçın ardından kendi taraftarının attığı havai fişeği saha kenarına çıkartmaya çalışan Menen'in 26 yaşındaki forveti Fabio Schifano elindeki havai fişeğin patlamasıyla 3 parmağını kaybetti.

Sis bombası sandığı havai fişek elinde patladı

Fabio Schifano, takımının 4-0 kazandığı maçın ardından saha içinde galibiyeti kutlarken, tribünden sahaya atılan havai fişeği farkt etti. 26 yaşındaki futbolcu sis bonması sandığı havai fişeğin patlamasıyla sağ elinin 3 parmağını kaybetti.

3 operasyon geçirdi

Cobra 6 isimli yasaklı havai fişeğin elinde patlaması sonrası yaralanan Fabio Schifano hastaneye kaldırıldı. Patlama nedeniyle Patlama bacaklarına şarapnel parçaları da isabet eden futbolcu, 48 saat içinde elinden üç cerrahi operasyon geçirdi.

"Etrafta çocuklar vardı, kimsenin zarar görmesini istemedim"

Yaşadıklarını anlatan Fabio Schifano, "Birden tribünlerden bir şeyin atıldığını gördüm. Sis bombası sandım. Takım arkadaşlarım için de taraftarlar için de tehlikeyi hemen gördüm. Etrafta çocuklar vardı, kimsenin zarar görmesini istemedim. Ancak bu bir sis bombası değil, bir havai fişekti. İki saniyeden kısa bir süre sonra patladı. Duman dağıldığında sağ elimde çok fazla kan gördüm. Bazı parmaklar eksikti." ifadelerini kullandı.

İşte Fabio Schifano'nun parmaklarını kaybetmesine neden olayın görüntüleri:

Senin için hazırladığımız haberler