Formula 1 şampiyonu Jenson Button evlendi

16.03.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 15:15

Eski Formula 1 dünya şampiyonu 42 yaşındaki Jenson Button, Florida’da da Playboy modeli kız arkadaşı Brittny Sarf ile bir düğün töreniyle evlendi. İşte detaylar

Formula 1 şampiyonu Jenson Button evlendi

AJANSSPOR - HABER

2009 F1 dünya şampiyonu Jenson Button, Playboy modeli kız arkadaşı Brittny Sarf ile evlendi. Ünlü çift mutluluklarını Instagram hesaplarından fotoğraflarla paylaştı.

4 yılın sonunda evlendi

2009 sezonunda Avustralya Grand Prix, Malezya Grand Prix, Bahreyn Grand Prix, İspanya Grand Prix, Monako Grand Prix ve Türkiye Grand Prix'ini kazanarak; "ilk 7 yarışın 6'sını kazanma" başarısını gösteren üç pilottan biri olarak tarihe geçen Jenson Button,  Playboy modeli kız arkadaşı Brittny Sarf, nihayet 4 yılın sonunda evlendi. 

Jenson Button - Brittny Sarf  düğününe ünlüler akın etti

Çiftin mutlu günü şu anda 1 yaşında olan kızları Lenny Monrow’un doğumu ve pandemi nedeniyle ertelemişti. Palm Beach, Florida’da evlenen Amerikalı çiftin düğününe ünlüler akın etti. 42 yaşındaki Jenson klasik bir damatlık giyerken, 31 yaşındaki Brittny gelinliğiyle büyüledi.

İlgini Çekebilir
Formula 1 Bahreyn testlerinde en hızlı pilot kim oldu? Şaşırtan sonuçlar...
Habere Git

Ünlü çift mutluluklarını Instagram hesaplarından fotoğraflarla paylaştı. İngiliz pilot Button’un 2009 yılında bir F1 Dünya şampiyonluğu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler