Galatasaray'da yol ayrılığı! Berkan Kutlu gitmek istiyor, Okan Buruk tutuyor

26.08.2023 - 14:25 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 15:09

Galatasaray'ın genç orta sahası Berkan Kutlu, takımdan ayrılmak için yönetimden izin istedi. Teknik direktör Okan Buruk, Berkan'ın kalmasını istiyor.

Galatasaray'da yol ayrılığı! Berkan Kutlu gitmek istiyor, Okan Buruk tutuyor

Yeni sezonda yaptığı yıldız transferleri ile dikkat çeken Galatasaray, bir yol ayrılığı ile karşı karşıya. Sarı-Kırmızılılar'da Berkan Kutlu'nun takımdan ayrılmak istediği fakat teknik direktör Okan Buruk'un genç orta sahayı tuttuğu iddia edildi.

Berkan gitmek için izin istedi

Sabah'ın haberine göre Berkan Kutlu, İtalya'dan gelen transfer tekliflerini değerlendirmek ve anlaşma sağlayacağı takıma gitmek için Galatasaray yönetimi ve teknik heyetinden izin istedi.

Okan Buruk Berkan'ı tutmak istiyor

Berkan Kutlu'nun ayrılma talebine karşın teknik direktör Okan Buruk ise oyuncuyu kadroda görmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'den Galatasaraylı yıldıza kanca!
Habere Git

Yerli kuralının önemli parçası

Türkiye'de sahaya sürülen 11'de en az 3 yerli statüsünde futbolcunun olmak zorunda olması başarılı teknik adamın Berkan Kutlu tercihinde önemli bir etken. Trendyol Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan Sarı-Kırmızılılar'da Berkan, 3 yerli kuralının önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Galatasaray Berkan Kutlu için 4 milyon Euro verdi

İsviçre'de doğan Berkan Kutlu, Monthey'de futbola başladı. Sion döneminin ardından Alanyaspor'a imza atarak Türkiye'ye gelen orta saha, 2021'de 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer oldu.

Berkan Kutlu'nun performansı

Geçen sezon Sarı-Kırmızılı takımda 28 maça çıkan Berkan Kutlu, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 25 yaşındaki futbolcu, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler