Flaş iddia! Fernando Santos'un gidiş tarihini ve Beşiktaş'ın iki hoca adayını açıkladı

05.04.2024 - 14:02 | Son Güncellenme: 05.04.2024 - 14:21

Beşiktaş'ta Başakşehir karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından kulüpteki geleceğiyle ilgili tartışmalar daha da alevlenen Fernando Santos hakkında flaş bir iddia geldi. Detaylar haberimizde...

Flaş iddia! Fernando Santos'un gidiş tarihini ve Beşiktaş'ın iki hoca adayını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Siyah beyazlı takımın başında 15 maça çıkan tecrübeli teknik adam 7 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

Milli ara öncesi oynanan son 3 karşılaşmada sahadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta ligin 31. haftasında dün akşam oynanan Başakşehir karşılaşmasında alınan 1-1'lik beraberlik Fernando Santos'un takımdaki geleceği hakkında tartışmaları alevlendirdi. 

Milliyet Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, siyah beyazlı takımdaki son gelişmeleri değerlendirirken, siyah beyazlı yönetimin Fernando Santos hakkındaki fikrinin değiştiğini ve hoca arayışlarının başladığını kaydetti. Sarıdağ'ın skorere yaptığı açıklamalar şöyle: 

"Yönetimde fikirler U dönüşü yaptı"

Beşiktaş tribünleri en katı hocaların bile fikrini değiştirmiştir. Santos'ta fikir değişmiyor. Beşiktaş yönetiminin Santos ile ilgili fikri değişti. Hoca oyununu değiştirse bile yönetimde bütün fikirler U dönüşü yaptı.

"Santos Türkiye Kupası'nda finalini göremez"

Ben dedim ki Santos başarısız olursa -ki bu sezon ona yazmaz- sorunu Santos'ta değil Türk futbolunda ararım. Gider başka ülkede başarılı olur ama. Beşiktaş taraftarı Hollanda taraftarı olsaydı bu oyunu kabul ederdi. Türkiye'nin yoğurt yiyişi farklı. Santos Türkiye Kupası'nda finalini göremez. İki Ankaragücü maçını kolay kolay kazanamaz Beşiktaş.

Hoca adayları Sergen Yalçın ve Edin Terzic

Türk hoca olacaksa sezon sonunda Sergen Yalçın... Yabancı olursa Borussia Dortmund'da görev yapan Edin Terzic'i birinci sıraya aldılar. 

"Yönetim, Santos ile transfer sorunu yaşıyor"

Önümüzdeki yılın planlamasında Beşiktaş Yönetimi, Santos ile transfer sorunu yaşıyor. Samet Aybaba, 'Yusuf kontra atak oynadığı için transfer etmeyeceğiz' dedi. Şu an Beşiktaş kontra atak oynuyor. Feyyaz hoca, Santos'a demiştir 'Bu oyun bize yakışmıyor, bizim oyunumuz değil' diye. Edin Terzic'in futbol bilgisi Slaven Bilic'in bilgisinden daha iyi. Bunu bana Bilic kendi söyledi. Eğer Terzic gelirse bu ülke ona sabır göstermeli.

Santos'un mendilini koysan kulübeye ancak bu kadar oynar takım. Adamın hocalık tarzı sorgulanıyor. Rıza Çalımbay da kalsa bu kadar olurdu. Santos'un son kullanma tarihi geçti Türkiye'de. Yönetim Sergen Yalçın'ı mı alalım, Terzic'i mi alalım görüşmeleri yapıyor. Santos, Samsun maçına kalmayabilir.

Senin için hazırladığımız haberler