Mauro Icardi, Galatasaray'a transferden önce İnter'i istedi!

05.10.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 15:11

Transfer haberleri... Mauro Icardi'nin yazın Galatasaray'dan önce Inter'e gitmek istediği ve bunun için de Milan'ın teklifini reddettiği öne sürüldü.

Mauro Icardi, Galatasaray'a transferden önce İnter'i istedi!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, Fransa Ligue 1 kulübü Paris Saint-Germain'den 10 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı ve her bir sezon için 6 milyon Euro ödeyeceği Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıdı.

Icardi, Galatasaray'dan önce Inter'i istedi!

İtalyan Tuttosport gazetesinde yer alan habere göre Arjantinli yıldız Mauro Icardi, geride kalan yaz döneminde Galatasaray'dan önce İnter'e gitmek için bekledi. Sarı Kırmızılı kulübe geç imza atan Icardi, Inter için gelen bir başka büyük teklifi de reddettiği kaydedildi. 

İnter'in ezeli rakibi Milan'ın teklifini reddetti

Arjantinli yıldız oyuncunun, transfer döneminde bir başka İtalyan ve aynı zamanda İnter'in de ezeli rakibi olan AC Milan'dan da transfer teklifi aldığı yazıldı. Ama Icardi'nin İnter'e geri dönmek istediği için bu bu teklifi kabul etmediği öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Boey ve Nelsson'a yeni sözleşme!
Habere Git

Sonunda Galatasaray'a imza attı

Inter ile anlaşamayan ve Fransız ekibi PSG'de de kalmak istemeyen 30 yaşındaki forvet oyuncu, sonunda geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Temmuz sonunda imzayı atan Icardi, takımla kampa katılamadı. Bu süreçte eşi Wanda Nara'nın rahatsızlık yaşadığı ve gecikmenin bundan kaynaklandığı da yazıldı.

Taraftarın aşkı, ManU'yu da devirdi

Sarı-Kırmızı takım ile 39 karşılaşmaya çıkan Icardi, 34 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Sarı Kırmızılı taraftarların yere göğe sığdıramadığı Mauro Icardi son olarak Manchester United'a karşı 3-2'lik galibiyeti getiren gole imza attı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Cenk Tosun Tosun'la ipler koptu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler