İlkay Gündoğan, Manchester City'ye geri mi dönüyor? Hansi Flick duyurdu

18.08.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 17:49

İspanya Ligi takımlarından Barcelona forması giyen ve mutsuz olan başarılı futbolcu İlkay Gündoğan'ın Manchester City'ye geri döneceği iddia edildi. Detaylar.

İlkay Gündoğan, Manchester City'ye geri mi dönüyor? Hansi Flick duyurdu

AJANSSPOR-HABER

İspanya Ligi ekiplerinden FC Barcelona forması giyen ve mutsuz olan İlkay Gündoğan ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Manchester City iddiası

Katalan devinde futbolcuların yeteri kadar kazanma hırsına sahip olmadığı ve bu nedenle ayrılmayı düşünen Türk asıllı Alman futbolcunun eski kulübü Manchester City'ye geri döneceği iddia edildi.

İlkay Gündoğan geri dönmek istiyor

TV3'te yer alan habere göre; Galatasaray, Suudi Arabistan ve Katar'dan transfer teklifi alan ancak bu tekliflere olumlu bir yanıt vermeyen 33 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun eski kulübü Manchester City'ye geri dönmek için İngiliz kulübüne haber gönderdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Trabzonspor'un yıldızına göz dikti! Teklif...
Habere Git

İngilizler sıcak bakıyor

Manchester City kulübünün de, eski kaptanlarının geri dönüşüne sıcak baktığı ve Barcelona ile olası transfer görüşmelerini yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

"Onun kalacağını hissediyorum"

Barcelona teknik direktörü Hansi Flick de, Valencia'yı 2-1 yendikleri karşılaşma sonrası İlkay Gündoğan'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Flick, "İlkay'la konuştum ama bu özel bir görüşme olduğu için size içeriğini açıklamayacağım. Benim için önemli bir oyuncu. Onun kalacağını hissediyorum" diye konuştu.

"Sezon açılışımızda önemli bir zafer"

İlkay Gündoğan da, Valencia galibiyeti sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Sezon açılışımızda önemli bir zafer; iyi iş çıkardınız!" ifadelerini kullandı.

Barcelona performansı

Katalan devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden tecrübeli orta saha oyuncusu, görev aldığı 51 karşılaşmada 5 gol ve 14 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler