Olimpiakos taraftarı Kadıköy'de olmayacak

20.03.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 11:00

Yunan medyası Fenerbahçe ile Olimpiakos arasında oynanacak olan Konferans Ligi çeyrek final maçlarıyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Detaylar haberimizde...

Olimpiakos taraftarı Kadıköy'de olmayacak

AJANSSPOR - HABER

Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe, UEFA'dan gelen seyirci deplasman yasağı nedeniyle 11 Nisan'da Pire'deki Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada taraftarlarından mahrum kalacak.

3 maç deplasman yasağı

UEFA, son 16 turundaki Union Saint-Gilloise eşleşmesindeki deplasman maçında sahaya atılan meşaleler ve yabancı maddeler nedeniyle Fenerbahçe taraftarının 3 deplasman maçına alınmayacağı açıklamıştı.

Olimpiakos taraftarı da İstanbul'a gelmeyecek

Yunan basınından Gazzetta'nın haberine göre, aynı durum 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için de geçerli olacak, bu karşılaşmada da konuk ekip seyircisi olmayacak. UEFA'nın konuyla ilgili tavsiyesi sonrasında Olimpiakos taraftarlarının İstanbul'daki maçta yer almayacakları belirtildi. Güvenlik nedeniyle Türkiye'deki Olympiakos maçlarında geçmişte de benzer uygulamalar gerçekleştirildiği vurgulandı.

Fenerbahçe - Olimpikaos maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ile Olimpiakos, eşleşmenin ilk maçını 11 Nisan Perşembe günü TSİ 19.45'te Yunanistan'da oynayacak. Rövanş ise 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de Kadıköy'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler