Beşiktaş 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı! İşte o futbolcular...

11.12.2023 - 11:41 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 15:11

Son dakika haberleri... Beşiktaş; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı! İşte o futbolcular...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Beşiktaş'ta 5 futbolcu kadro dışı

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. 

Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin transfer raporu ortaya çıktı! Görüşmeler resmen başladı...
Habere Git

Kadro dışı kalan futbolcular bu sezon ne yaptı?

Kadro dışı kalan futbolculardan Vincent Aboubakar bu sezon forma giydiği 22 karşılaşmada 11 gol ve 3 asist kaydetti.

Fransız yıldız Valentin Rosier 22 maça çıktı ve 2 asist ile oynadı. Sezon başında Lens'ten 4.037.500 Euro'ya transfer edilen Jean Onana 10 maç 1 asist; yıllık 3.5 milyon Euro maaş alan Eric Bailly 8 maç; Rachid Ghezzal ise çıktığı 12 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Ghezzal 13 maç kaçırdı

Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal ayrıca bu sezon sakatlığı nedeniyle 13 karşılaşmada forma giyemedi. Öte yandan Kara Kartal'da kadro dışı bırakılan 5 futbolcunun da ortak dilinin Fransızca olması dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş'ın rakibi Lugano

Derbide sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybeden Beşiktaş, 14 Aralık Perşembe günü saat 23.00'te UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.

Grupta bir iddiası kalmayan Siyah-Beyazlılar 1 puanla son sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler