Flaş Anastasios Bakasetas iddiası! Süper Lig devine haber gönderdi...

22.06.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 13:56

Uzun yıllar Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas, kendisini Panathinaikos'a transfer ettiren Fatih Terim'in gönderilmesi sonrası ayrılık kararı aldı. Yunan yıldız, menajeriyle Beşiktaş'a haber yolladı.

Flaş Anastasios Bakasetas iddiası! Süper Lig devine haber gönderdi...

AJANSSPOR - HABER

Alanyaspor formasıyla başladığı Türkiye kariyerinde 3 sezon Trabzonspor'da oynadıktan sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Panathinaikos'a imza atan Anastasios Bakasetas, kendisini Yunan ekibine transfer eden Fatih Terim'in gönderilmesinin ardından ayrılık kararı aldı.

Beşiktaş'a haber gönderdi iddiası

Fanatik'te yer alan habere göre; ülkesinde mutsuz olduğu belirtilen 20 yaşındaki Yunan milli on numara menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdi.

Beşiktaş henüz dönüş yapmadı

Haberin detayında, on numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi’nin, haber gönderen tecrübeli yıldıza henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermediği bilgisi aktarıldı.

Ortak karar alınacak

Yönetim ve teknik ekibin Bakasetas konusunda bir araya gelmesi bekleniyor. Listedeki isimler ve Bakasetas’ın bir arada değerlendirilmesi, sonrasında alınacak karara göre tecrübeli on numaraya dönüş yapılması bekleniyor. 

3 yıl daha sözleşmesi var

Panathinaikos ile üç yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Bakasetas, Yunan ekibindeki yarım sezonunda 20 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler