Flaş açıklama: "Kesinlikle ne para ne maaş talep ettim"

14.08.2020 - 16:54 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 16:54

Balıkesirspor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor forması giyen kaleci Andrija Vukovic'ten flaş açıklama geldi. Peki Vukovic ne dedi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor forması giyen kaleci Andrija Vukovic, sosyal medya hesabından flaş açıklamalarda bulundu. Vukovic, "Kesinlikle ne para ne maaş talep ettim" dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Vukovic, "Balıkesirspor'da 6 sezon geçirmiş biri olarak düşüncelerimi paylaşma hakkımın olduğunu düşünüyorum. Bana sözlü
olarak saldıran herkese şunu söylüyorum: Korkmuyorum ve geri döneceğim. Şunu da belirtmem lazım ki her zaman içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu anlayışla karşıladım ve kesinlikle ne para ne maaş talep ettim. Sadece kulüp için verdiğim; ailemin, çocuklarımın rızkı olan parayı geri istedim. 14 ay boyunca bu parayı fırsatı olmasına rağmen bana geri ödemeyen birini destekleyemem. Teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı. 

37 yaşındaki Hırvat kaleci 2015 yılından beri Balıkesirspor forması giyiyor.  Vukovic'in sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler