Flamengo'nun Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

15.04.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 12:19

Son dakika haberleri... Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'nun yeni hocası belli oldu. İşte detaylar.

Flamengo'nun Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Üst üste alınan kötü sonuçlar ve kaybedilen 4 kupa sonrası Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Flamengo'nun yeni hocası belli oldu.

Flamengo, Sampaoli ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Brezilya temsilcisi, son olarak Sevilla'yı çalıştıran Jorge Sampaoli ile 31 Aralık 2024 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Jorge Jesus, ihanete uğradığını düşünüyor

Bilindiği üzere Flamengo kulübü, uzun bir süredir Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u göreve getirmek istiyordu ancak Jesus'un sözleşmesi devam ettiği için Brezilya kulübü başka adaylara yöneldi ve tercihini Sampaoli'den yana kullandı. Böylelikle Flamengo cephesinde Jorge Jesus konusu da kapanmış oldu.

UOL Esporte sitesinde yer alan habere göre ise, Flamengo’nun Jorge Sampaoli ile anlaşmasının ardından Jorge Jesus, ihanete uğradığını düşünüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin konuğu MKE Ankaragücü! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

Jesus'un ses kaydı çıkmıştı

Mayıs ayında Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan Jorge Jesus'un, Flamengo Asbaşkanı Marcos Braz ile yaptığı görüşmenin ses kaydı ortaya çıkmıştı.

"Marcos ile birkaç şey hakkında konuştum"

O görüşmede Jesus, "Marcos ile birkaç şey hakkında konuştum ancak ona maddi konulardan hiç bahsetmedim. Çünkü Brezilya'da çok para istediğime dair şeyler çıkıyor ve bunun olmasını istemiyorum.

"Takımın başına hemen geçmemi istedi"

Gerçek şu ki Marcos Braz, benimle Flamengo hakkında konuştu ve takımın başına hemen geçmemi istedi ancak bunu yapamayacağımı ona söyledim. Çünkü başkanla görüşmedim bile.

İlgini Çekebilir
Fernando Muslera'dan Mauro Icardi'ye: "Aşkın Olayım"
Habere Git

Türkiye'de ligin bitmesine 1.5 ay olduğunu söyledim. Bana, göreve geçici bir antrenör getireceğini söyledi. Ben de ona, 'Tamam o zaman beni bekleyebilirsin" dedim.

"Braz ile para konuşmadım bile"

O da bana 'Seni bir haftadan fazla bekleyemem' dedi ve konu orada kapandı. Flamengo'ya gitmeme nedenimin para olduğunu söylüyorlar ancak ben Braz ile para konuşmadım bile" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler