Trabzonspor Monaco'yu 4-0 Yendi! Fransız Basını Ne Dedi?

14.10.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 10:16

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Monaco'ya Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgilerinden birini tattırdı. 4-0 kaybeden Fransızlar maçı manşetlerine taşıdı.

Trabzonspor Monaco'yu 4-0 Yendi! Fransız Basını Ne Dedi?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. haftasında Trabzonspor, Monaco'yu konuk etti. Fransız rakibini 4-0 mağlup eden Bordo-Mavililer, Monaco'ya Avrupa kupalarında şimdiye kadar aldığı en ağır yenilgilerden birini verdi. Trabzonspor'un bu galibiyeti Fransız basınında da büyük yankı buldu. Ülkenin önemli spor gazeteleri Monaco'ya eleştiride bulundu.

Trabzon 2. sırayı aldı

Bu sezon Avrupa ve Türkiye Ligi'nde gösterdiği performansıyla eleştirilen Bordo-Mavililer, Monaco karşısında büyük oynadı. Net skorla maçı kazanmasını bilen Trabzonspor, gruptaki 2. galibiyetini aldı. Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Karadeniz ekibi, 6 puan ile 2. sırada yer aldı.

Monaco, 2. kez en ağır yenilgisini aldı

Ligde son 5 maçını kazanmayı başaran Monaco, namağlup serisinin son bulmasına engel olamadı. Fransızlar, II. Louis Stadı'nda oynanan maçta 10 kişi kalan temsilcimize karşı 3-1 kazanmıştı. Konuk ekip, Akyazı'daysa hezimete uğradı. Maçı 4-0 kaybeden Monaco, tarihinin en ağır deplasman yenilgisiyle ikinci kez karşılaştı. Monaco, Kasım 2018'de Club Brugge'e 4-0 yenilmişti. Ligue 1 temsilcisi, H Grubu'nda 3. sıraya geriledi.

İlgini Çekebilir
Avrupa'da 4'te 4! Manşetler süslendi
Habere Git

Maç sonu Fransız basının attığı manşetler

  • Boursorama: "Monaco Trabzonspor'dan tokat yedi"
  • L'Équıpe: "Monaco, Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un sahasında döküldü"
  • Eurosport: "Monaco, Trabzon'da aşağılandı"
  • Le Figaro: "Monaco için kabus gecesi"
  • Foot01: "Monaco, Trabzon'da tamamen suya battı"
Senin için hazırladığımız haberler