Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Eren Elmalı hamlesi...

24.05.2022 - 14:34 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 08:13

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan yıldız futbolcunun kulübüyle masaya oturdu. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Eren Elmalı hamlesi...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan bordo mavililer geçen sezon gibi imzaları erkenden atmak istiyor. Fırtına, Fenerbahçe'nin de görüşme sağladığı oyuncu için hamlesini yaptı.

Fırtına'dan Eren Elmalı hamlesi

Geride kalan sezonda sol bekte sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle 8 ayrı futbolcuyu kullanmak zorunda kalan Karadeniz ekibi yeni sezon öncesi işini sağlama almak istiyor.

 

Trabzonspor, gelecek sezonda bir değişiklik yaşanmadığı takdirde yabancı sayısının düşecek olmasından dolayı sol beke yerli futbolcu transfer etmeyi planlıyor. Abdullah Avcı'nın listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, Fenerbahçe'nin de geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdiği Eren Elmalı için harekete geçti.

Transfer görüşmesi yapıldı  

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından Kasımpaşa'nın büyük çıkış yakalayan genç sol beki Eren Elmalı için kulübüyle İstanbul'da bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Eren Elmalı için teklifini yaptı! Para + bomba takas önerisi...
Habere Git

Eren Elmalı'nın performansı

Piyasa değeri 1.8 milyon Euro olan 1.80 boyundaki Eren Elmalı bu sezon lacivert beyazlı formayla 35 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Genç futbolcu 4 kez de Türkiye U21 Milli Takımı formasını terletti.

Eren Elmalı kimdir?

7 Temmuz 2000'de dünyaya gelen Eren Elmalı, futbola Kartalspor altyapısında başladı. 2018 yazında Kasımpaşa'ya transfer olan Eren, aynı aylarda profesyonel oldu. 2019 Eylül ayında Silivrispor'a kiralanan 21 yaşındaki sol bek, 2020'nin Ağustos ayında takıma geri döndü.

Senin için hazırladığımız haberler