Trabzonspor, Bruno Petkovic ve Jean-Pierre Nsame transferleri için gaza bastı

24.08.2023 - 10:40 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 10:51

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Dinamo Zagreb'den Bruno Petkovic ve Young Boys'tan Jean-Pierre Nsame için görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor, Bruno Petkovic ve Jean-Pierre Nsame transferleri için gaza bastı

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavili takım, kadrosuna katmak istediği iki futbolcu için yaptığı görüşmeleri sıklaştırdı.

Petkovic ve Nsame görüşmeleri sürüyor

Sabah'ın haberine göre Eruğrul Doğan yönetimi, Hırvatistan Ligi'nde mücadele eden Dinamo Zagreb'in santrforu Bruno Petkovic ve İsviçre temsilcisi Young Boys'tan Jean-Pierre Nsame için transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Petkovic'in kariyeri

16 Eylül 1994 doğumlu Bruno Petkovic, ülkesi Hırvatistan'da futbola başladı. İtalya'nın Catania takımında profesyonel olan Petkovic, Varese, Reggiana, Virtus Entella, Trapani, Bologna, Hellas Verona ve Dinamo Zagreb'de forma giydi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Maxi Gomez, Cadiz'e transfer oldu
Habere Git

Petkovic'in performansı

2022/23 sezonunda Dinamo Zagreb'de 42 maça çıkan Petkovic, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki santrfor, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Nsame'nin kariyeri

1 Mayıs 1993 doğumlu Jean-Pierre Nsame, Fransa'nın Angers takımında futbola başladı. Kamerunlu futbolcu, Carquefou, Amiens, Servette FC, Venezia ve Young Boys'ta oynadı.

Nsame'nin performansı

Young Boys'ta 2022/23 sezonunda 43 maça çıkan Nsame, 30 kez gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki santrfor, 7 defa ise asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler