Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

10.12.2022 - 19:56 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 20:09

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, çıktığı üçüncü hazırlık maçında Kasımpaşa ile berabere kaldı. İşte detaylar...

Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen milli arada Antalya’da kampa giren ve burada iki hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, İngiliz ekibi Hull City ile 1-1 ve Crystal Palace ile 2-2 berabere kalmıştı.

Trabzonspor 3 hazırlık maçını da berabere tamamladı

Üçüncü hazırlık maçında Kocaeli Stadyumu'nda Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile karşılaşana bordo-mavili takım sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve oynadığı 3 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılamadı.

İşte Trabzonspor'un hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar:
Trabzonspor-Hull City: 1-1
Trabzonspor-Crystal Palace: 2-2
Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1
İlgini Çekebilir
Kara Kartal'ın yıldızına sürpriz talip!
Habere Git

Trabzonspor'un golü Umut Bozok'tan geldi

Fırtına'nın golünü 16. dakikada Umut Bozok kaydetti. Golcü oyuncu, 2-2 berabere biten Crystal Palace karşılaşmasında da 1 gol atmıştı. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon toplamda çıktığı 15 maçta ise 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

Kasımpaşa'nın golünü ise 82. dakikada penaltıdan Florent Hadergjonaj attı. 

Trabzonspor önce Samsunspor sonra Fenerbahçe ile karşılaşacak

Trabzonspor 21 Aralık Çarşamba günü saat 19.00'da Türkiye Kupası'nda Samsunspor ile, Süper Lig'de ise 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
2022 Dünya KuFASı! Ronaldo da gitti
Habere Git

Kasımpaşa, Selçuk İnan'la yenilmedi

Öte yandan, Kasımpaşa teknik direktör Selçuk İnan ile çıktığı 2 maçta da mağlup olmadı. İstanbul temsilcisi 6 Aralık'ta İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanmayı başarmıştı. Bilindiği üzere, Kasımpaşa Şenol Can ile yollarını ayırmış daha sonra Selçuk İnan'ı göreve getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler