Kaan Ayhan ve Dries Mertens'ten Bayern Münih açıklaması!

24.10.2023 - 22:02 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 22:08

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Bayern Münih'e mağlup olduğu karşılaşma sonrası Kaan Ayhan ve Dries Mertens açıklamalar yaptı.

Kaan Ayhan ve Dries Mertens'ten Bayern Münih açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Bayern Münih'e sahasında 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Kaan Ayhan ve Dries Mertens açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan: "Rekabetin de yüksek olduğu bir takımda oynuyoruz"

Okan Buruk'un kendisine verdiği görevi yerine getirdiğini söyleyen Kaan Ayhan, "Hocamın bana verdiği görevi yerine getirmek istiyorum. Yerine getirdiğimi de düşünüyorum yoksa oynamazdım. Rekabetin de yüksek olduğu bir takımda oynuyoruz. Oynamam, işlerin doğru gittiğini gösteriyor. Galatasaray'ın hedeflerine ulaşmak için hepimiz elinden geleni yapıyor" dedi.

Mertens: "Fırsatları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi"

Dries Mertens ise, "Oyuna çok iyi başladık. İlk yarı süperdi. İkinci yarıda daha fazla alan verdik. Verdiğimiz alanlarda Şampiyonlar Ligi seviyesini görüyorsunuz. Fırsatları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi.

"Galatasaray'ın yapabileceklerini görüyorsunuz"

Aradaki kaliteyi görüyorsunuz. Galatasaray'ın yapabileceklerini görüyorsunuz. Tabii onlar da kaliteli bir takım. 4 puanımız var. Açıkçası burada 3 puan da alabilirdik. Kalan maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler