Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Fırat Aydınus'dan Zorbay Küçük'e eleştiri

04.11.2023 - 23:56 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 00:01

FIFA kokartlı eski hakem Fırat Aydınus, TV8,5 ekranında yayınlanan 'Son Karar' programında Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ün kararlarını değerlendirdi.

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Fırat Aydınus'dan Zorbay Küçük'e eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında İsmail Kartal'ın ekibi Fenerbahçe ile Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor 3-2 kazandı. Karşılaşma sonrası FIFA kokartlı eski hakem Fırat Aydınus, TV8,5 ekranında yayınlanan 'Son Karar' programında Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ün kararlarını değerlendirdi.

"Veremediği kartlarda hatalar yaptı"

Zorbay Küçük'ün hatalar yaptığını dile getiren Aydınus, "Zorbay Küçük, her iki takım için de çok büyük hatalar yaptı. Standartı olmayan bir yönetim sergiledi. Verdiği, vermediği, veremediği kartlarda hatalar yaptı." dedi.

"Ne yaptığını bilmiyordu"

Zorbay Küçük'ü sert sözlerle eleştirmeye devam eden Aydınus, "Maç öncesindeki ortamın etkisini damarlarına kadar yaşadı, belli. Zorbay'ın gözlerinin içine baktığında şuursuz bir yönetimi vardı. Ne yaptığını bilmiyordu. O kadar dağınıktı." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Başkanı Fenerbahçeli taraftara forma hediye etti
Habere Git

"Yapay zeka şimdi kınayı yaksın"

Zorbay Küçük'ün Fenerbahçe -Trabzonspor maçına atanmasına tepki gösteren Aydınus, şu ifadeleri kullandı:

"Zorbay Küçük'e suç bulmuyorum. Neresine yakarsa yaksın, yapay zeka şimdi kınayı yaksın. Antalya - Galatasaray maçından sonra o performansla, her iki takım için de hatalar yapmışken cezadan sonra çıkıp bu maça verirsen ve maç öncesi bile bile verirsen, hiç hazırlamazsan yapay zeka olarak bu sonuca katlanırsın. Ben yapay zekaya söylüyorum, iki senedir yapay zeka atıyor ya maçlara... Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi."

Senin için hazırladığımız haberler