Faraioli Fiorentina'yı Uyardı! Max Gradel, Sivasspor'un Messi'si

07.03.2023 - 12:10 | Son Güncellenme: 07.03.2023 - 12:17

Alanyaspor'dan ayrılan teknik direktör Francesco Farioli, Sivasspor’un Konferans Ligi’ndeki rakibi Fiorentina’yı uyardı. Max Gradel’i Lionel Messi’ye benzetti.

Faraioli Fiorentina'yı Uyardı! Max Gradel, Sivasspor'un Messi'si

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alanyaspor’daki görevinden istifa ederek koltuğunu Ersun Yanal’a bırakan teknik direktör Francesco Farioli, Perşembe günü Konferans Ligi’nde Fiorentina’nın rakibi olacak Sivasspor hakkında dikkat çekecek ifadeler kullandı.

Farioli'den Gradel uyarısı

Toscana TV'de yayınlanan "A tutto gol" programına katılarak Sivasspor’un güçlü yanlarını aktaran İtalyan teknik adam, Fiorentina'yı uyararak, Sivasspor’dan Max Gradel’e dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

“3 yıldır aynı takımla oynuyorlar”

Sivasspor’un en iyi tanıdığı takımlardan birisi olduğunu ifade eden Farioli, “Neredeyse 3 yıldır aynı futbolcularla oynuyorlar. Geçen sezon Türkiye Kupası’nda bizi elediler. Alanyaspor, Fiorentina ile benzer özelliklere sahip, o sebeple aynı şekilde oynayabileceklerini düşünüyorum. Orta sahada baskı yapabilecek güçleri var” sözlerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Federasyonda rezerv çatlağı!
Habere Git

“Sivasspor’un Messi’si”

Max Gradel’in çok tehlikeli bir oyuncu olduğunu söyleyen Farioli, “Özellikle sol tarafta kontra ataklarda çok büyük sorun yaşatabiliyor. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sivasspor’un Messi’si Max Gradel. Bana göre maçın anahtarı Gradel ve Fiorentina’nın dikkatli olması gerekiyor” diye konuştu.

Gradel, Caicedo, Saiz…

Sivasspor’un çok oyuncuyla hücum etmeyi sevdiğini belirten Farioli, “Türkiye'de geçirdiğim 3 yılın ilkinde sezonu 5. tamamladı. Daha sonra Türkiye Kupası’nı kazandı. Max Gradel ile birlikte Caicedo ve Saiz tehlikeli oyuncular” diye belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler