Finale çıkınca, çıplak fotoğraflarını yayınladı! Instagram kaldırdı...

25.01.2022 - 19:34 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 19:43

Ulyana Trigubchak Rus hokey takımı Salavat Yulayev Ufa finale çıkınca sözünü tutarak, çıplak fotoğraflarını paylaştı. Ama Instagram, gönderiyi kaldırdı.

Finale çıkınca, çıplak fotoğraflarını yayınladı! Instagram kaldırdı...

Ünlü televizyon sunucusu Ulyana Trigubchak, Rus hokey takımı Salavat Yulayev Ufa'nın finale çıkması halinde, çıplak fotoğraflarını yayınlayacağı yönünde söz vermişti.

Rusya'ya bağlı Ufa şehrinin takımı olan Salavat Yulayev'in eski amigo kızı Trigubchak, 2019'da verdiği sözü tuttu. Çıplak fotoğraflarını, sosyal medya hesaplarından Instagram'da paylaştı.

Trigubchak, amigo kızı olduğu dönemde, takımı Salavat Yulayev'in KHL Konferans Finalleri'ne çıkma başarısını göstermesi durumunda çıplak fotoğraflarını paylaşacağına dair söz vermişti.

Takım finale çıktı

Salavat Yulayev Ufa, iyi bir sezon geçirerek, KHL Konferans Finalleri'ne yükseldi. Bu dönemde ünlü bir televizyon sunucusu olarak görev yapan Ulyana Trigubchak, amigo kızı iken verdiği sözü unutmadı.

Instagram'da paylaştı

Geç de olsa verdiği sözü tutan Ulyana Trigubchak, sosyal medya platformlarından Instagram'a çıplak fotoğraflarını yükledi.

Topluluk kurallarına aykırı bulundu

28 yaşındaki sunucunun bu hareketi, Instagram tarafından topluluk kurallarına aykırı bulundu. Kuralları ihlal ettiği gerekçe gösterilen Trigubchak'ın söz konusu fotoğrafları, sosyal medya hesabından kaldırıldı.

Tepki gösterdi

Instagram'ın bu kararına tepki gösteren sunucu, "21. yüzyıldayız ama geri gitmeye devam ediyoruz. Herkese burka giydirmek de ister misiniz? Yoksa Taliban'ın gelmesini mi bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler