Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki yarı final maçı ne zaman?

06.08.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 13:22

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldi. Türkiye'nin olimpiyatlardaki yarı final maçı ne zaman, yarı final rakibimiz kim?

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki yarı final maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris 2024'te yarı finale yükselmesi ile rakibimiz ve yarı final maçımızın tarihi merak ediliyor. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki yarı final maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 8 Ağustos Perşembe günü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı final maçına çıkacak. Filenin Sultanları yarı final maçını kazanırsa 11 Ağustos Pazar günü altın madalya için ter dökecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarı finalde yenilmesi durumunda ise 10 Ağustos Cumartesi günü üçüncülük maçına çıkacak ve bronz madalya mücadelesi verecek.

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki yarı final rakibi kim?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris 2024'teki yarı final rakibi henüz belli değil. Bu akşam İtalya ve Sırbistan'ın karşılaşacağı maçın ardından rakibimiz netleşecek. İtalya-Sırbistan maçını kazanan ekip Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselerek Türkiye ile eşleşecek.

İlgini Çekebilir
Mehmet Akif Üstündağ: Bu hakaretleri ve küfürleri hak etmedik
Habere Git

İtalya-Sırbistan maçı ne zaman?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya ve Sırbistan bu akşam saat 22.00'da çeyrek final mücadelesinde karşılaşacak. Maçı kazanan ekip ise yarı finale yükselerek Türkiye ile eşleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler