Filenin Sultanları yarı final bileti için sahaya çıkıyor: Türkiye - Polonya maçı ne zaman?

20.06.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 17:24

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Türkiye - Polonya maçı ne zaman, hangi kanalda?

Filenin Sultanları yarı final bileti için sahaya çıkıyor: Türkiye - Polonya maçı ne zaman?

Geçtiğimiz yıl Milletler Ligi'nden altın madalya ile dönen Filenin Sultanları'nın çeyrek final rakibi Polonya oldu. Türkiye - Polonya maçının ise ne zaman ve hangi kanalda olduğu araştırılıyor.

Filenin Sultanları, finalleri garantilemişti

Milletler Ligi'nde Türkiye, Hong Kong'da düzenlenen üçüncü etabında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenmiş ve turnuvadaki 10 maçtan 8 galibiyet almıştı. Puanı 24'e yükselen Filenin Sultanları, Hong Kong'daki etabın kalan iki maçı öncesinde finallere katılmayı da garantiledi.

Türkiye - Polonya maçı ne zaman?

Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi çeyrek finaldeki rakibi ise Polonya oldu. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarın yarı final bileti için sahaya çıkacak. Tayland’ın ev sahipliğinde Bongkok’ta oynanacak Türkiye - Polonya mücadelesi 21 Haziran cuma günü saat 16.30’da başlayacak.

İlgini Çekebilir
Kuzeyboru'nun yeni transferinden skandal Ebrar Karakurt sözleri
Habere Git

Türkiye - Polonya maçı hangi kanalda?

Filenin Sultanları'nın Polonya maçı 21 Haziran cuma günü saat 16.30’da TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler