Filenin Efeleri'nin yeni başantrenörü ve takım menajeri resmen belli oldu!

16.02.2024 - 08:29 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 11:19

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantrenörü Cedric Enard oldu. Enard'ın göreve gelişi imza töreni ile duyuruldu.

Filenin Efeleri'nin yeni başantrenörü ve takım menajeri resmen belli oldu!

Filenin Efeleri, İtalyan başantrenör Alberto Giuliani ile yolları ayırmıştı. Milli takımımızın yeni çalıştırıcısı bugün belli oldu. Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda başantrenörlük görevine Cedric Enard getirildi. Milli takımda yeni takım menajeri ise Orkun Özel oldu. 

Filenin Efeleri'nin başantrenörü Enard oldu

Fransız antrenör Cedric Enard, Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantrenörü oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Enard'ın Filenin Efeleri ile olan sözleşmesinin 1+2 yıllık olduğunu açıkladı.

İlgini Çekebilir
Milli voleybolcu yapılan iğne yüzünden yan etki yaşadı: Maça çıkamadı!
Habere Git

Enard, Türkiye için Hırvatistan'dan vazgeçti

Cedric Enard, Hırvatistan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda yer alıyordu. Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'na transferi resmen açıklanan Fransız çalıştırıcı Türkiye için Hırvatistan A Milli Erkek Voleybol Takımı ile yollarını ayırdı. 

"Türkiye potansiyeli çok yüksek genç bir takım"

Türkiye'ye transferi sonrası açıklamalarda bulunan Cedric Enard, Filenin Efeleri için "Türkiye potansiyeli çok yüksek genç bir takım. Önümüzdeki Milletler Ligi önemli, sıralama önemli ve sıralama sonrası Olimpiyatlara katılabilmek önemli. Elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu. 

"Hırvatistan Voleybol Federasyonu kolaylık gösterdi"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarında Enard'ın milli takıma katılması hakkında şunları söyledi: "Cedric Enard’ın Hırvatistan Milli Takımı ile sözleşmesi 1 yıl daha devam etmekteydi. Santarelli’de Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun gösterdiği kolaylıklar, bugün de Hırvatistan Voleybol Federasyonu tarafından gösterildi. Cedric Enard ile yaptığımız 1+2 yıllık anlaşmanın imza törenindeyiz.”

Filenin Efeleri'nin yeni menajeri Özel oldu

Cedric Enard'ın yanı sıra imza töreninde bir başka önemli isim daha duyuruldu. A Milli Erkek Voleybol Takımımızın yeni takım menajeri Orkun Özel oldu.

Senin için hazırladığımız haberler