Hayatını kaybeden Ahmet Çalık FIFA 22 oyunundan kaldırıldı

14.01.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 16:28

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık için EA Sports'un FIFA 22 oyunu futbolcuyu ölümsüzleştirmek için bir hamle yaptı

Hayatını kaybeden Ahmet Çalık FIFA 22 oyunundan kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde aracının kontrolünü kaybedip şarampole yuvarlanan Ahmet Çalık, bulunduğu arabadan sağ çıkamamıştı. Tüm ülkeyi hüzne boğan Çalık'ın ani ölümünün ardından EA Sports'un ünlü futbol oyunu FIFA 22  Ahmet Çalık için bir mesaj yayınladı. Bu mesaj sadece Türkiye'de değil tüm dünyada aynı anda ekranlara yansıdı. FIFA, "Ahmet Çalık'ın aramızdan ayrılışının derin üzüntüsünü yaşıyoruz" yazısının altına Ahmet Çalık'ı ölümsüzleştirmek için hamlelerde bulunduğunu açıkladı.

FIFA 22'den Ahmet Çalık kararları

Milyonlarca kişinin oyun konsolları üzerinden oynadığı FIFA 22 Ahmet Çalık için şu kararları aldı.

Ahmet Çalık, FIFA'da Konyaspor'dan kaldırılacak.
Çalık'ın FUT öğreleri artık paketlerden çıkmayacak.
Çalık'un FUT öğelerinin fiyat aralıkları kalıcı olarak mevcut değerlerine sabitlenecek.

Ne olmuştu?

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrilmişti. Futbol kariyerini İttifak Holding Konyaspor'da sürdüren milli futbolcu, 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Ahmet Çalık'ın şampiyonluk kutlaması şarkısı hangisiydi?
Habere Git

Düğün hazılıkları yapıyordu

Ankara'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı evlilik nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği ortaya çıktı. Şubat ayı için nikah tarihi almayı planlayan Çalık ve nişanlısı, yaz ayında da düğün düşünüyordu.

Senin için hazırladığımız haberler