NBA Yıldızı Luka Doncic FIBA'yı eleştirdi, Türkiye'yi örnek verdi

07.09.2022 - 17:39 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 17:49

EuroBasket 2022'deki aksaklıklar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan FIBA'ya bir tepki de Slovenya Milli Takımı ve NBA'in yıldızı Luka Doncic'ten geldi.

NBA Yıldızı Luka Doncic FIBA'yı eleştirdi, Türkiye'yi örnek verdi

AJANSSPOR HABER

Başladığı günden beri yaşanan aksaklıklardan dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) NBA'in yıldız isminden de tepki gördü. Slovenya Milli Takımı oyuncularından Luka Doncic, Türkiye'nin Gürcistan karşısında oynadığı maçta yaşananları da örnek göstererek, açıklamalarda bulundu.

"24 saat içinde iki maçımız vardı"

Eurohoops'ın sorularını yanıtlayan NBA'nin süper yıldızı Doncic şunları söyledi: "Beş günde dört maç oynayacağız. Dün 24 saat içinde iki maçımız vardı. Evet, bu herkes için değişmeli. Herkes aynı şeyi yapıyor. Herkesin daha az dinlenme imkanı var. Bu durum daha fazla sakatlığa neden olabilir. Özellikle kulüp takımlarının bundan memnun olduğunu sanmıyorum."

İlgini Çekebilir
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: "FIBA her geçen gün bir çöküş yaşıyor"
Habere Git

"FIBA'nın bir şeyler yapması gerek"

Hakem hataları hakkında da konuşan Doncic, "Türkiye maçındaki süre hatasını ve Litvanya maçındaki teknik faul hatasını görüyorsunuz. Daha çok şey var. FIBA'nın bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor. Söyleyecek çok fazla bir şeyim yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler